Att vara Beställare

Vi ger dig tjänsten som ska underlätta din vardag, så du kan lägga tid på annat.

Filtrera enkelt
genom inläggen

  • Ta hjälp när du inte har tid
  • Sök hjälp vid saknad kompetens
  • Få vardagen underlättad
  • Slippa tidskrävande arbete.

Hitta lokala svippare för alla dina tjänster på en och samma plats

Använd svippo som

Det är lätt att svippa

upptäck, betala, chilla

Tryggt

Smidigt

Enkelt

Upptäck hur du kan dra nytta av svippo

Svippo är perfekt för Privatpersoner

Som privatperson registrerar du dig enkelt och tryggt via Bank-ID. Efter det är du färdigt att hitta hjälp med vardagliga sysslor eller kompetens som är nödvändigt för just dig.

Som beställare kan du luta dig tillbaka

1.

Du upptäcker ett inlägg som passar dina behov

Varför inte ta hjälp av grannen, kompisen, nån från gymmet eller någon annan då du behöver hjälp med dina vardagliga sysslor

Kom i kontakt
och kom överens

Kom i kontakt med Svipparen, bestäm plats, tid, vem som tillhandahåller verktyg och övrig information för ett lyckat uppdrag.

2.

Betala för uppdraget

3.

Likt AIR BNB betalas tjänsten innan den är utförd, pengarna fryser svippo tills arbetet utförts som en säkerhet för både parter. 

Svipparen utför uppdraget

Svipparen utför uppdraget baserat på informationen ni kommit överens om.

4.

5.

Slutgodkänn uppdraget

När tjänsten är utförd slutgodkänner du utförandet, ifall du inte är nöjd tas uppdraget vidare till Svippos support. Detta kan vara ifall det blivit ett dåligt utfört arbete, prisändring, inte överens eller annat. Då hjälper vi till att reda ut det.

Betygsättning

Ett dubbelriktat omdömessystem där båda parter ger varandra omdömen utifrån sina upplevelser av tjänsten. Detta för att säkerställa ett tryggt Svippande för alla.

Bli en del av svippo

Registrera dig för betan och upptäck en värld av tjänster.

Bli en betatestare och få en tidig utgåva av plattformen. Det är helt gratis och vi sätter inga krav på att beställa från plattformen. Vi ber bara om synpunkter och åsikter så vi kan optimera den efter feedback.

Bli en betatestare, helt gratis!

Vi söker betatestare som vill delta genom att bidra med synpunkter och feedback för att förbättra plattformen. Inga krav sätts på dig.

Bli en del av svippo

Vår vision är att bygga plattformen tillsammans med er. Vi vill ge en exklusiv möjlighet att vara med från start och skapa Svippo tillsammans med oss. Vi söker betatestare som vill ta del av detta genom synpunkter och feedback för att förbättra plattformen. Det är helt gratis och utan förpliktelser om att använda tjänsten.