Lär känna grundarna

Vi började vår resa direkt efter studenten år 2020. Vi startade vårt första företag och döpte det till Gustav Texas konsult (GT konsult) som var ett bemanningsföretag där vi tog på oss alla sorters arbeten.

CEO & Co-founder

CEO & Co-founder

Texas Forslund

”Vi vill ge alla möjligheten till arbete, oavsett bakgrund, erfarenhet eller ålder. Därför skapade vi svippo!”

COO & Co-founder

COO & Co-founder

Gustav Hultgren

”Att beställa tjänster ska inte behöva vara krångligt, vi vill skapa ett nytt sätt att handla av det lokala och stötta utveckling”

Vår story

Vi började helt utan kapital, kontakter och erfarenhet

Vi jobbade varje dag från klockan 05:00-23:00. Dagarna skiljde sig väldigt mycket åt med diverse olika arbeten. Vi klev upp på morgonen för att köra röjsåg hos olika företag, slänga grovsopor åt privatpersoner och frakta inventarier till att avsluta dagen med att måla kontorslokaler. Mitt i detta såg vi en stor marknad med många kunder, fibergrävning. Vi satsade allt och tog lån på en grävare från Polen, köpte minibuss och andra verktyg för att kunna gräva till kunderna.

Vi hade en tuff start

Samtidigt som vi började ta fiberkunder riktade vi in oss mot webbutveckling, två helt olika saker. Vi tog emot lärlingar från gymnasieskolor och försökte få dagarna att gå ihop. En god sömn och hobbys blev irrelevant och vi jobbade alldeles för många timmar än vad som är hälsosamt, men vi älskade farten!
Vi jobbade 18-19 timmar om dagen, varje dag, men tog inte ut någon lön. Detta för att kunna bygga kapital för att utveckla företaget till det imperium vi alltid drömt om.

Vi arbetade utan lön

Eftersom att vi arbetade under majoriteten av dygnets timmar och inte tog ut någon lön för att betala hyra eller mat gjorde vi ett beslut, ”vi flyttar in på kontoret”.  Vi ställde in två bäddsoffor som vi packade ner och upp varje dag. Detta möjliggjorde att vi enkelt kunde vakna, ta mot eleverna, utföra alla våra uppdrag, för att sedan arbeta hela natten för att alltid ta steg framåt. Vi samarbetade med lokala restauranger där vi utförde uppdrag för att säkerställa att vi alltid hade lunch och middag, vi fick mat gratis.

Vi bytte bransch

Idag har vi ett väldigt fint samarbete med Gymnasieskolor runt om i länen där vi tar in lärlingselever inom webbutveckling. Vi låter våra unga talanger vara med i hela kundflödet, från första kontakt till leverans av produkt. Detta gör att vi ger dem en bättre förberedelse till arbetslivet och gör dem mer attraktiva på arbetsmarknaden inom vår bransch. Vi tror på unga, det borde ni också.

Vart ska vi?

Vi är ute för att lämna ett positivt avtryck efter oss. Detta med olika lösningar om företag och plattformar som bidrar till stor samhällsnytta på olika sätt, vi är bara i början!

Partners bakom svippo

Kom i kontakt med oss

Historien

Läs om hur vi upptäckte idén till att jobba dag och natt för att verklig ställa drömmen. Ett äventyr som pågått i 11 månader som äntligen tagit fart.

Beställ

Läs om hur du kan dra nytta av svippo i din vardag, genom prisvärda tjänster som enkelt kan handla på en och samma plats. 

Utför

Läs om hur du kan bli din egna chef och utföra uppdrag/tjänster efter dina kunskaper. Sätt ditt pris och börja följ din dröm tillsammans med svippo vid din sida.

Bli en betatestare, helt gratis!

Vi söker betatestare som vill delta genom att bidra med synpunkter och feedback för att förbättra plattformen. Inga krav sätts på dig.

Bli en del av svippo

Vår vision är att bygga plattformen tillsammans med er. Vi vill ge en exklusiv möjlighet att vara med från start och skapa Svippo tillsammans med oss. Vi söker betatestare som vill ta del av detta genom synpunkter och feedback för att förbättra plattformen. Det är helt gratis och utan förpliktelser om att använda tjänsten.