Av samhället för samhället

Prata om skolorna

Hur processen till lansering ser ut

Våra framtidsplaner

Flertals partners bakom svippo

Har du frågor om Svippo?

Beställ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Utför

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Historien

Läs om hur vi upptäckte idén till att jobba dag och natt för att skapa denna plattform. Ett äventyr som pågått i 11 månader som äntligen tagit fart.

CEO

CEO

Texas Forslund

”Vårt mål är att utveckla sättet privatpersoner och företag tar hand om affärer. En marknad som ska förenkla hela arbetsprossesen genom att lyssna och utveckla marknaden tillsammans med användarna”

070 622-5115
Texas@svippo.se

En känsla av
framtiden

Tillsammans med er vill vi forma framtiden av svippo. Denna app är skapad av samhället för samhället, någon vi trott på sedan dag 1. 

Så vad lockar dig mest?

Glöm inte att du kan vara båda hos svippo

Beställare

Ute efter prisvärda tjänster
Slippa lång det tidskrävande sökandet?
Ha en pool av proffsiga svippare?
Beställa tjänster lokalt?
Då passar du bra som en beställare
Se mer

Svippare

Vill du tjäna pengar
Utan ett företag eller med ett företag
Få kunder att kontakta dig
Bygga ditt egna varumärke?
Då passar du bra som en svippare
Se mer

Låter detta intressant?

Va en del av starten, tillsammans med er bygger vi plattformen, alla åsikter, synpunkter och förslag tar vi vara på och använder under byggandet.

Registrerade
hittills för betan

0

Tillsammans gör vi skillnad
sprid svippo

Bli en betatestare, helt gratis!

Vi söker betatestare som vill delta genom att bidra med synpunkter och feedback för att förbättra plattformen. Inga krav sätts på dig.

Bli en del av svippo

Vår vision är att bygga plattformen tillsammans med er. Vi vill ge en exklusiv möjlighet att vara med från start och skapa Svippo tillsammans med oss. Vi söker betatestare som vill ta del av detta genom synpunkter och feedback för att förbättra plattformen. Det är helt gratis och utan förpliktelser om att använda tjänsten.